dimarts, 2 d’octubre de 2012

TALAIA DEL MONTMELL (Baix Penedès) El grup al cim
La Cata i en Pino patrocinadors de la Placa

CIM DEL MONTMELL
Per Pino i Cata

11 de març de 2012
Al cim més alt del Baix Penedès, la Talaia del Montmell, amb els seus 800 i escaig de metres ja té la seva placa del 100tenari de la nostra Entitat. I quan és l'escaig?
Doncs les darreres mesures del I.C.C. diuen que 861,5 metres i aquesta és la xifra que hem posat a la placa.
En total hem estat 27 les persones que el passat 4 de març, han ajudat a posar el rètol al cim, fins ara la sortida més multitudinària que hem fet per dur les plaques del centenari. Clar que aquesta és la que fa número 4 i esperem que per les properes encara s'hi afegeixi més gent.
La Talaia és el cim més alt del Baix Penedès i al marge de la placa, tots van poder audir de la bonica ermita romànica de Sant Miquel del Montmell, una joia que a més estava amb la porta oberta, el que ens va permetre poder gaudir del seu interior.
Alguns “agosarats”, a més es varen enfilar fins el Castell del Montmell i veure també els dos bufadors que hi ha al seu peu, encara que degut a que la temperatura no era gaire contrastada (a l’exterior estaven a 18 graus, la mateixa temperatura del interior del
bufador), de vent calent o fred aquesta vegada res de res.
La vàrem tenir abans de començar, doncs els del bar de la Juncosa es van dormir i ens
va fotre l’esmorzar i el “perfumat” en l’aire, sort d’una Àrea recreativa, amb taules entre pins, que ens va permetre gaudir de l’esmorzar i del dinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada