dilluns, 1 d’octubre de 2012

PUIGMAL

El grup al cim


1-7-2012
PUIGMAL (2.913 m)
Col·locació placa 100tenari al sostre comarcal del Ripollès
Per: Rosa M. Soler

La sortida al Puigmal, prevista inicialment pel 20 de maig, va haver de ser ajornada a causa de la quantitat de neu que hi havia en aquelles dates i fins ara no havia estat possible trobar una data per posar-nos d’acord un mínim de gent per portar-la a terme.
El dissabte 30 de juny ens vam reunir una colla de 8 persones per anar a dormir amb 3 furgonetes a l’aparcament de Fontalba.
Com que les previsions de la meteo pel diumenge no eren gaire bones, vam decidir matinar i pocs minuts després de les 7 ja ens posàvem en marxa.
A primera hora el cel era bastant blau, però aviat ens van visitar les primeres boires i vam fer tota la pujada, sense veure gran cosa, tret d’algun moment en que alguna ulladeta tímida del sol ens mostrava un trosset de paisatge. Mirem-ho pel cantó bo: No vam suar ni gota.
Després d’un parell de paradetes, per reagrupar-nos i fer un glop i un mos, vam arribar al nostre objectiu i ràpidament ens vam posar a la feina, ja que el vent feia poc confortable l’estada al cim. A més, tret d’alguna escadussera clariana, seguíem sense
veure res de res.
Aviat vam tenir la feina feta i va començar la tanda de fotos de rigor.
En aquells moments va arribar en Jordi Villena, fill d’en Toni i l’Enriqueta, patrocinadors de la placa. El Jordi, que havia sortit en cotxe de casa el mateix matí i havia pujat corrent, i una mica més i el pobre no surt ni a les fotos!
Ales onze ja estàvem baixant. A mitja baixada van caure les primeres gotes de pluja i ja la resta del descens va transcórrer entre ruixats intermitents, boira, ventades i trons (per
sort llunyans). Tot baixant anàvem comentant que havíem fet santament de
llevar-nos tan d’hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada